top of page

Skriv til os

Vil du være med til at skabe gode rammer på West Coast Prides værested? Eller vil du arrangere fede pride arrangementer, der går en forskel og skaber debat om, hvordan Vestjylland kan give mangfoldigheden og LGBT livet bedre vilkår? Skriv til os i kontaktformularen nedenfor, så hjælper vi dig med at komme igang. 

Hvad er West Coast Pride?
West Coast Pride er en organisation, der er 100% afhængig af frivillige hænder. Uden alle vores frivillige, kan vi ikke afholde vores mange aktiviteter i løbet af året, som man kan tage del i som frivillig.

Hvad kan jeg bidrage med frivillig?
Som frivillig i West Coast Pride kan du bidrage til en lang række forskellige opgaver, af helt forskellig karakter. Opgaverne er mange og spænder bredt. Alt efter hvilken aktivitet du er interesseret i, er der nogle faglige og personlige egenskaber, som kan være en fordel.

Hvad får jeg ud af at være frivillig?
Vi lægger ikke skjul på, at det kan være benhårdt arbejde at være frivillig i West Coast Pride, men det giver dig samtidig rigtigt meget igen. Nogle er med "alene" og lærer os hurtigt at kende, andre involverer også familie og venner som frivillige, og venskaber formes på kryds og tværs, da man hurtigt bliver en del af ”pride-familien”.

Du får med andre ord:

  • Mulighed for at møde nye mennesker og danne relationer i hele Vestjylland.

  • Mulighed for at udvikle dig personligt, hvor du kan bruge dine faglige såvel som personlige talenter til at gøre noget godt for andre mens du selv vokser som menneske.

  • Mulighed for at være en del af en forening, der arbejder for mangfoldighed, menneskerettigheder og inklusion.

Hvad kræver det af mig?
Vi sætter pris på, at du er engageret og pålidelig. Da du som frivillig i West Coast Pride er vores ansigt udadtil, er det er derfor også vigtigt, at du på dine vagter er ædru. Dette både for din egen, men også for vores gæster og deltageres sikkerhed.

Har du spørgsmål eller ønsker du at være frivillig?
Tøv ikke med at skrive til i formularen nedenfor og vær opmærksom på, at hvis du bliver en af vores kommende fantastiske regnbuehelte.

  • Hvis du har nogle specielle færdigheder/kompetencer, som vi kan drage nytte af i West Coast Pride og/eller hvad du har lyst til at arbejde med

Tak for din besked!

People Clapping
bottom of page