top of page

Persondatapolitik

West Coast Pride er en medlemsbaseret forening, som er drevet af frivillige kræfter. I forbindelse med vores arbejde inddrages frivillige i både planlægning og afvikling, mens medlemmer af foreningen har stemmeret ved den årlige generalforsamling. Ved tilmelding som frivillig og medlemmer anmodes om relevante personoplysninger, som opbevares hos West Coast Pride.

Dataansvarlig er West Coast Pride: forperson@westcoastpride.dk

Bestyrelsesmedlemmer har givet deres samtykke til, at personhenførbare oplysninger er tilgængelige på West Coast Prides hjemmeside.

Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvorfor indsamler vi det
For at kunne sikre løbende kommunikation og information til vores frivillige samt sikre, at de placeres i de rette funktioner i forbindelse med både planlægning og afvikling af vores arrangementer indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Navn

  • Postnummer

  • Telefonnummer

  • E-mailadresse

  • Fødselsdato

  • Særlige kompetencer, som vi kan drage nytte af i forbindelse med planlægning og afvikling af vores arrangementer.

West Coast Pride deler ikke personoplysninger. Personoplysninger deles udelukkende med henblik på frivilligkompetencer til arrangementer.

For at kunne indkalde medlemmer af foreningen West Coast Pride til generalforsamling samt informere om vedtægtsændringer, varslinger mv. indsamler vi følgende informationer på foreningens medlemmer:

  • Navn

  • E-mailadresse 

Indlejret indhold fra andre websteder
Webstedet Westcoastpride.dk kan indeholde indlejret indhold fra andre websteder. Et eksempel på dette er paraderuten, som er indlejret fra Google Maps. Indlejret indhold kan indsamle data om vores besøgende, benytte cookies, indlejre tredjepartssporing samt overvåge din interaktion med det indlejrede indhold hvis du har en konto og er logget ind på tredjepartens websted (bl.a. Google).

Hvor længe gemmer vi dine data
West Coast Pride gemmer dine personoplysninger som beskrevet nedenstående:

  • Frivillig: Dine personoplysninger gemmes i vores frivilligsystem så længe vi vurderer, at du er aktiv frivillig. Hos West Coast Pride slettes dine data i tilfælde af at du ikke er aktiv frivillig i 24 måneder. Aktiv frivillig defineres udfra aktive vagter under et af West Coast Prides arrangementer.

  • Medlem: Medlemsoplysninger hentes i forbindelse med West Coast Prides årlige generalforsamling for at sikre, at medlemmer kan deltage i generalforsamlingen og opretholde deres stemmeret. Adgang til medlemsoplysninger gives kun midlertidigt. I forbindelse med valg til West Coast Prides bestyrelse foretager vi en forespørgsel, om medlemskab af West Coast Pride er korrekt, for at vedkommende kan afgive stemme.

Her videregives ikke helbredsoplysninger, men alene medlemskab. Dine personoplysninger slettes hvis du ikke aktivt tilmelder dig som medlem efter et år fra din seneste tilmelding.

Hvilke rettigheder har du over dine data
Du kan til enhver tid få indsigt i hvilke data vi opbevarer om dig ved at henvende dig til forperson@westcoastpride.dk. Desuden kan du til enhver tid få slettet dine personlige data.

bottom of page