Bliv samarbejdspartner

West Coast Pride er en menneskerettighedsfestival, der sætter mangfoldighed og inklusion på agendaen i Danmark. 

I 2021 afholdes West Coast Pride i Ringkøbing fra 2. - 11. august, hvor Havnepladsen omdannes til Prideplads. Paraden bevæger sig igennem Ringkøbing gamle gader og, og datoen for paraden er fastsat til lørdag den 7. august 2020.

West Coast Pride er en frivillig organisation som hvert år fra og med 2021 arrangerer Pride i Vestjylland. Forventningen er et fremmøde på omkring 3.000 besøgende til West Coasts Prides forskellige arrangementer i 2021. Derfor er West Coast Pride en unik mulighed for en målrettet og direkte markedsføring over for homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede, queer, interkønnede og aseksuelle (LGBTQIA+) personer.

Et samarbejde med West Coast Pride er samtidig en god mulighed for at vise, at mangfoldighed står højt på jeres dagsorden.

Der findes mange muligheder for at samarbejde med West Coast Pride, og alle sponsorater – uanset størrelse – er vigtige for os. Ved at bakke op om West Coast Pride økonomisk er I med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde for at mindske diskrimination, skabe mere ligestilling og øget opmærksomhed omkring vigtigheden af et mangfoldigt Vestjylland. West Coast Pride skaber synlighed for at nedbryde fordomme, og sætter samtidig nødvendigt fokus på områder, hvor ligestilling og tolerance endnu ikke er opnået.

Herunder kan du læse mere om nogle af de muligheder, du har for at støtte og samarbejde med WEst Coast Pride, men har I selv idéer til, hvordan et samarbejde kunne bygges op, så hører vi rigtig gerne fra jer. Vi er vant til at tænke ud af både bokse og skabe, så vi drøfter hellere end gerne kreative og alternative løsninger sammen med dig.


Sponsormuligheder
Der findes mange muligheder for at samarbejde med West Coast Pride, og herunder kan I få et overblik over nogle af de måder, hvorpå I kan være synlige over for de besøgende under Copenhagen Pride Week 2020.


• Logo på West Coast Prides sponsortavle ved Havnepladsen

• Logo på westcoastpride.dk

• Omtale på West Coast Prides Facebook


Dette er blot eksempler på løsninger, som vi kan tilbyde jeres virksomhed. Vi står klar med mange flere gode idéer og sparring, og vi skræddersyr gerne, for at få løsningen til at passe lige nøjagtigt til jer. Har I spørgsmål, feedback eller er I interesserede i at høre mere om samarbejdsmuligheder, så skriv til westpridemail@gmail.com 

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer i fremtiden og ser frem til at høre fra jer.

SAMARBEJDSPARTNERE

Teatret OM

Teatret OM

Medarrangør på West Coast Pride teaterforestilling

Spilletstedet Generator Ringkøbing

Spilletstedet Generator

Medarrangør på West Coast Pride koncerter

Ringkøbing Biograf

Ringkøbing Biograf

Medarrangør på West Coast Pride Filmparade

Tuborgfondet

Tuborgfondet støtter West Coast Pride økonomisk

Ringkøbing Kirke

Ringkøbing Kirke

Medarrangør på West Coast Pride Gudstjeneste

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune støtter West Coast Pride økonomisk 

Ringkøbing-Skjern Museum

Ringkøbing-Skjern Museum

Medarrangør af West Coast Pride udstilling om LGBT+ historie

logo-dd4e1636.png

Frivillig West

Bidrager med frivillige gennem frivilligkorpset WestCREW

Skærmbillede 2021-03-17 kl. 18.01.45.png

Mys Hjemmeskole

Bidrager til udstillinger og installationer